از سوی معاونت علمی؛
طرح‌های فناورانه حوزه افزودنی‌های مواد غذایی حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تولید انواع رنگ‌های طبیعی با خلوص و تاییدیه عملکرد قابل قبول صنعتی، استخراج و خالص‌سازی انواع اسانس‌های گیاهی و تولید طعم‌دهنده‌های طبیعی با تاییدیه عملکرد قابل قبول در صنعت هدف، تولید شیرین‌کننده‌های طبیعی با خلوص و عملکرد قابل قبول و تولید افزودنی‌های جدید از گیاهان دارویی، محور‌های این فراخوان را تشکیل می‌دهند.

مهلت ارسال طرح‌ها دهم دی ماه ۱۴۰۲ اعلام شده است.