به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از healthline، روغن کالندولا، روغنی طبیعی برگرفته از گل همیشه بهار است که اغلب بهعنوان یک درمان مکمل تجویز میشود.
این روغن دارای خاصیت ضدقارچی، ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که میتواند در بهبود زخم، تسکیندهنده اگزما و تسکین تحریکهای پوست ناشی از استفاده پوشک مفید باشد. روغن کالندولا همچنین بهعنوان ماده ضدعفونیکننده نیز استفاده میشود.
از این روغن برای تهیه پماد، کرم، تنتور، چای و کپسول استفاده میشود.
موارد مصرف روغن کالندولا چیست؟
در مصرف این روغن توجه به یکسری از نکات حائز اهمیت است:
- مصرف خوراکی فرآوردههای همیشه بهار با داروهای آرامبخش در بیماران با فشار خون بالا و بیماران دیابتی ممنوع است.
- این گیاه در دوران بارداری و شیردهی نباید استفاده شود.
- فرآوردههای روغن کالندولا در افراد با سابقه آلرژی، ایجاد حساسیت و درماتیت میکند.
انتهای پیام/ 4105