آغاز سومین جشنواره بینالمللی رسانهای صبح
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست خبری «سومین جشنواره بین المللی رسانهای صبح» پیش از ظهر امروز در ساختمان شبکه پرس تی وی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، احسانکاوه دبیر جشنواره عنوان کرد: مفتخرم از این لحظه آغاز رسمی سومین دوره جشنواره صبح را همزمان با انتشار فراخوان در تارنمای این رویداد اعلام کنم. در دوره دوم بیش از ۳هزار اثر از کشورهای مختلف از جمله لبنان، عراق، ایرلند، فلسطین ایتالیا، شیلی، آمریکا، انگلستان و البته کشور عزیز خودمان ایران در یافت کردیم. موعد ثبت نام آثار تا نیمه بهمن ماه خواهد بود و پس از آن هیئت داوران تخصصی در هر حوزه کار خود را آغاز خواهند کرد.
وی افزود: بخش اصلی و مداوم جشنواره که با حمایت معاونت برون مرزی سازمان صداو سیما برگزار میشود بر حوزه تولیدات متنوع رسانهای متمرکز است. آثار قابل پذیرش در حوزههای سریال تلویزیونی، برنامه تلویزیونی گفتگومحور، برنامه تلویزیونی ترکیبی، مستند، گزارش خبری، موشن گرافی، محتوای مکتوب: مقاله(تحلیلی، دیدگاهی، تحقیقی)، برنامه رادیویی و پادکست، رسانههای اجتماعی: ویدئو کست، انیمیشن، فیلم کوتاه و ولاگ است.
سعی شده حداقل همپوشانی را با جشنوارههای مشابه داشته باشد. در دوره قبل و این دوره بخش ویژههای برای فلسطین داشتیم که در این بخش رقابت در حوزه رشته فیلم بلند سینمایی را نیز داریم. در دوره قبل، سه نشست تخصصی با موضوعات «فلسطین در آینه رسانه ها»، «شبکههای اجتماعی» و «مستندسازی» را داشتیم. در کنار این نشست ها، کارگاههای متنوع و کاربردی نیز با حضور خبرنگاران و مدیران رسانهها برگزار شد.
کاوه عنوان کرد: امسال ما اولین بار در «جشنواره بین المللی صبح» بخش بازار را داریم که بتواند به تبادل محصولات در بستر نظم و قواعد مرسوم در این رویدادها دست بپردازد. البته باید توجه داشته باشیم که قدرت بازارها در کنار رویدادهای بزرگ شکل میگیرد. نحوه انتخاب آثار به نوعی است که به بحث جریان اصلی رسانه کمک میکند. ما در حوزههای منطقهای کمتر شاهد چنین اقداماتی هستیم. امیدوارم این بار شرایطی را به وجود بیاوریم که در گام اول نخبگان و سرمایه گذاران رسانهای کشورهای منطقه نگاه متفاوتی نسبت به تولید محصولات هنری و رسانهای داشته باشند.
دبیر سومین جشنواره بین المللی رسانهای صبح افزود: امیدوارم این دوره از جشنواره طبق زمانبندی، در نیمه دوم اردیبهشت ماه برگزار شود. طبق برنامه ریزی، نوزدهم اردیبهشت ماه آیین اختتامیه را برگزار خواهیم کرد.
کاوه گفت: ما برای پیشبرد امور جشنواره ۷کمیته را طراحی و تدوین کردهایم که عبارتاند از کمیته تشریفات و امور اجرایی با مدیریت احمد علی اکبری، کمیته آثار با مدیریت منصوره اخوان، اطلاع رسانی با مدیریت مهرداد کریم زاده، کمیته بازار جشنواره با مدیریت فاطمه جواهرساز، کمیته پشتیبانی رسانه با مدیریت علی اکبر صدیقی، کمیته پشتیبانی با مدیریت محمد طائب و درنهایت کمیته برگزاری کارگاهها و نشستها با مدیریت محمدحسین یعقوبی.
وی افزود: ما امسال به صورت ویژه به موضوع «فلسطین» پرداختهایم و با توجه پوشش رسانهای خوبی که در رسانههای غیررسمی از وقایع غزه و لبنان داشتیم، مطمئن هستم که آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره خواهد رسید.
انتهای پیام/