سه شنبه  13  خرداد  1399
Print Short Link
Zoom In
Zoom Out
علیزاده هشدار داد؛

پرهیز و محدودیت‌های غذایی در دوران نقاهت کرونا

دوشنبه 18 فروردین 1399 ساعت 16:29
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی درباره استفاده از مواد شیرین، آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه‌های گازدار و خوراکی‌های محرک در دوران نقاهت کرونا هشدار داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از وبدا خراسان‌شمالی، نسرین علیزاده درباره محدودیت‌های غذایی در دوران نقاهت بیماری کرونا اظهار کرد: «مواد شیرین و شیرینی‌ها، آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا، قند، نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ در دوران نقاهت کرونا استفاده نشوند.»

وی افزود: «از مصرف غذاهای سنگین مانند آش، گوشت، ماکارونی، سوسیس که هضم آن دشوار است پرهیز شود و غذاهای پرچرب و یا سرخ‌کرده مانند سالاد الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا ،انواع کوکو و کتلت و مصرف انواع فست فود و غذاهای آماده فرآوری‌شده محدود شود.»

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی ادامه داد: «استفاده از ترشیجات و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می‌شود ممنوع و نمک، شوری‌ها و غذاهای کنسروی شور نیز کمتر مصرف شود.»

علیزاده عنوان کرد: «مصرف شیر و لبنیات که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می‌کند به جز نوع پروبیوتیک آن، رب گوجه فرنگی، فلفل و انواع سس‌های تند و سس خردل محدود شود.»

علیزاده درباره استفاده از روغن‌هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی هشدار داد و  توصیه کرد: «از روغن‌ها و چربی‌های حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و غیره ... نیز کمتر استفاده شود.»

وی خاطرنشان کرد: «محدودیت‌ها و رژیم‌های غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند مانند دیابت، فشار خون بالا تداوم یابد.»

انتهای پیام/4121/4062/

http://ana.ir/i/481402
 کارگاه تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان راه‌اندازی شد

کارگاه تولید ماسک در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان راه‌اندازی شد

توزیع 2 هزار دست لباس سرهمی در بیمارستان‌های خراسان شمالی

توزیع 2 هزار دست لباس سرهمی در بیمارستان‌های خراسان شمالی

کشف سیاه‌چاله‌ای 50 هزار برابر جرم خورشید/ دانشمندان گامی دیگر به سمت کشف ماده سیاه نزدیک شدند

کشف سیاه‌چاله‌ای 50 هزار برابر جرم خورشید/ دانشمندان گامی دیگر به سمت کشف ماده سیاه نزدیک شدند

مشارکت بیش از 89 درصدی مردم استان کرمانشاه در طرح غربالگری کرونا

مشارکت بیش از 89 درصدی مردم استان کرمانشاه در طرح غربالگری کرونا

راه‌اندازی کارگاه تهیه و دوخت ماسک بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان

راه‌اندازی کارگاه تهیه و دوخت ماسک بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان

تست تب‌سنجی علائم ویروس کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان

تست تب‌سنجی علائم ویروس کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی شیروان