اعزام پزشکان زن در حج سال آینده افزایش مییابد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیدعلی مرعشی گفت: در حج سال آینده تعداد نفرات تیم پزشکی در مدینه محدودتر از مکه خواهد بود به همین منظور در مکه با همان قوت و قدرت حج گذشته عمل خواهیم کرد. همچنین در کادر پزشکی حج سال آتی از حضور متخصصان داخلی به عنوان پزشکان مجموعه بیشتر استفاده خواهد شد و در حج سال آینده تعداد پزشکان زن را افزایش خواهیم داد.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت اضافه کرد: در حج گذشته طرح اعزام پزشکان زن برای اولین بار اجرا شد که برای انتخاب پزشکان زن با تجربه با محدودیتهایی مواجه بودیم و عموما پزشکان زن اعزامی سال اولی بودند اما در حج آتی پزشکان زن، با تجربه حج گذشته را داریم و البته پزشکان زن سال اولی را نیز در تیم پزشکی حج 94 جای خواهیم داد.
مرعشی در خصوص تعداد پزشکان اعزامی به حج سال 94 گفت: در صورتی که سیاستهای سازمان حج و زیارت برای اعزام پزشکان تغییری نکند، تعداد پزشکان اعزامی به همان تعداد حج گذشته خواهد بود.
وی در خصوص شیوه انتخاب اعضای تیم پزشکی توضیح داد: هر ساله 70 درصد تیم پزشکی از پزشکان دارای تجربه فعالیت در حج انتخاب میشوند و 30 درصد را از میان نیروهای سال اولی انتخاب میکنیم تا هم در ارائه خدمات کاستی و نقصی بوجود نیاید و هم نیروسازی و کادرسازی در تیم پزشکی حج انجام شود.
مرعشی در ادامه در توضیح مسائل پزشکی و درمانی مطرح شده در دیدار هیات ایرانی با وزیر حج عربستان گفت: در جلسه دیدار با وزیر حج طرف مذاکره کننده بر دو موضوع دریافت مجوز از دفاع مدنی این کشور برای ساختمانهایی که در آنها مراکز درمانی راه اندازی میشود و همچنین دریافت مجوز راه اندازی درمانگاهها از وزارت بهداشت عربستان تاکید داشت.
وی افزود: البته سالهای قبل نیز این کار انجام میشد و خواسته سعودیها این بود که این کار زودتر انجام گیرد که امسال بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، در موسم عمره مجوزهای لازم برای راه اندازی مراکز درمانی حج دریافت خواهد شد تا از همان ابتدای ورود زائران به عربستان این مراکز درمانی آمادگی ارائه خدمات پزشکی به زائران را داشته باشند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در خصوص خدمات پزشکی در حج سال آتی اظهار کرد: میزان خدمات پزشکی که در حج سال آینده به زائران ارائه خواهد شد، حداقل به اندازه حج گذشته خواهد بود.
وی ادامه داد: در حج گذشته در مدینه با توجه به مدت زمان محدود یک هفتهای اقامت زائران در آن شهر، حوزه خدمات و تعداد تیم درمانی محدودتر از مکه بود، البته خدمات رسانی در همه تخصصها را داشتیم، به عنوان نمونه خدمات دندانپزشکی در مدینه را حذف کرده بودیم و زائران در این خصوص از مراکز درمانی سعودی خدمات میگرفتند که این کار کاهش هزینهها را در پی داشت به رغم اینکه خدمات مطلوبی هم به زائران ارائه شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/