بررسی اندیشههای علامه طباطبایی در زمینه تفسیر قرآن
به گزارش خبرنگار اندیشه خبرگزاری آنا؛ همایش بزرگداشت علامه طباطبایی به مناسبت فرارسیدن هفته قرآن دانشگاهها در سالروز ارتحال علامه طباطبایی شامگاه سه شنبه 23 آبان ماه و با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان قم در محل دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد نقیب، معاون آموزشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ابتدای این همایش با اشاره به وجود مراکز متعدد قرآنی در کشور اظهار کرد: باید مراکز علمی قرآنی در کنار هم قرار بگیرند و چنین اقدامی موجب قرآنی شدن جامعه میشود.
وی ادامه داد: به صورت روزانه شبهات متعددی در زمینه قرآن و فضای مجازی در خصوص اسلام و قرآن منتشر میشود و منزل علامه طباطبایی باید به محوری برای فعالیتهای قرآنی و پاسخ به شبهات در این خصوص تبدیل شود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی، رئیس مدرسه عالی قرآن و حدیث جامعه المصطفی در ادامه این همایش با اشاره به ویژگیهای علامه طباطبایی گفت: این عالم بزرگوار تحت تاثیر جلوه تفسیری علامه بلاغی قرار گرفت، علامه طباطبایی تفسیر المیزان را در شهر قم نوشت، جلوه تفسیری و جلوه علوم قرآنی علامه بلاغی به ترتیب از طریق علامه طباطبایی و آیتالله معرفت وارد شهر قم شد.
مرتضی نجفی قدسی مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی در بخش دیگری از همایش در خصوص فعالیتهای این دارالقرآن گفت: بیت علامه طباطبایی از پنج سال پیش به دارالقرآن تبدیل شد و این بیت آکنده از فضای معنویت است.
آیتالله محمد علی گرامی در بخش پایانی همایش، درس علامه طباطبایی را در ابتدای ورود به شهر قم فقه و اصول دانست و تصریح کرد: این عالم بزرگوار در ادامه به بحثهای قرآنی و عقلی پرداخت.
استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: علامه طباطبایی برای اینکه تفسیر المیزان را هر چه زودتر به نگارش دربیاورد، تنها به انجام امور واجب در نماز اکتفا میکرد، این عالم بزرگوار به بحث تفسیر قرآن اهمیت زیادی داد و درس تفسیر علامه طباطبایی در شهر قم برگزار میشد.
انتهای پیام/