بهرهبرداری از مرکز تحقیقاتی غذای زندهٔ آبزیان در واحد بندرعباس
مدیر مرکز تحقیقاتی غذای زنده (فایکولب) واحد بندرعباس در حاشیه این مراسم به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: مرکز تحقیقاتی غذای زندهٔ آبزیان (فایکولب) به همت حوزه معاونت پژوهشی این دانشگاه و با همکاری جمعی از محققان و پژوهشگران علوم دریایی که از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد بندرعباس هستند با هدف ارتقای سطح آموزشی و درآمدزایی شکل گرفته و در حال تکمیل شدن است.
دکتر مازیار یحیوی، استفاده دانشجویان از این مرکز تحقیقاتی را برای رشتههای کارشناسی ارشد و دکترای شیلات، زیستشناسی دریا، تکثیر و پرورش آبزیان مهم خواند و افزود: دانشجویان این مقاطع میتوانند بدون هیچ محدودیتی پایان نامههای خود را با مطالعه بر روی این گونهها و استفاده از نظر پژوهشگران این مرکز تکمیل و ماحصل تحقیقات خود را برای بالابردن کیفیت کار در اختیار این مرکز قرار دهند.
وی یادآور شد: اکنون در فاز یک این مرکز ۵ گونه ریز جلبک ایزوکرایسیس، اسپیرولینا، تتراسلمیس، کلرلا و پولووا برای فروش به مزارع پرورش میگو و ماهی در حال رسیدن به تولید انبوه است و در صورت تکمیل این پروژه میتواند منبع بزرگی از درآمدزایی غیرشهریهای را به خود اختصاص دهد.
یحیوی خواستار مشارکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به خصوص رشتههای مرتبط با علوم دریایی با این مرکز شد و افزود: این مشارکت میتواند هم ما را در توسعه و پیشبرد اهداف این مرکز یاری کند و هم تجربه خوب و مفیدی را برای انجام تحقیقات علمی و پژوهشی در اختیار دانشجویان علاقهمند قرار دهد.
انتهای پیام/