داور جایزه ایثار و رسانه: کیفیت آثار رسیده از شهرستانها بسیار بالاتر از تهران بود
به گزارش گروه فرهنگی آنا، سعید فخرزاده در خصوص سطح آثار رسیده به این جایزه گفت: من فکر نمیکردم آثار رسیده این قدر وسیع باشد که از سراسر ایران شرکتکننده داشته باشیم. اما در سطح تهران شرایط فرق میکرد. شرکت کنندگان تهرانی در خصوص نشر و نحوه ایثارگری کمتر پرداخته شده بوند و بیشتر به زندگی ایثارگران و خاطرات آنها توجه کرده بودند.
وی افزود: شرکت کنندگان تهرانی بیشتر سوالات معمولی را مطرح کردهاند که خبرنگاران همیشه مطرح میکنند و بر این باور هستم که باید عمیقتر به این موضوع نگاه کنند تا سطح اثار افزایش پیدا کند. ما میخواهیم خوب بودن را در جامعه ترویج دهیم اما دیدم مطالب ارسالی بیشتر از اینکه کاربردی باشند در حیطه تعریف و تمجید ایثار پرداخته شده است.
فخرزاده در خصوص بهتر برگزار شدن این جایزه در سالهای آتی تصریح کرد: بهتر است در ابتدای سال سرفصلهایی از نحوه پرداختن به موضوع ایثار تبیین شود تا بتوانیم خواستههایمان را از دل مصادیق بیرون بکشیم. برای بهتر برگزار شدن جایزه در سالهای آینده نیاز است که چهارچوبها و شاخصها تدوین شوند تا شرکت کنندگان بدانند در چه چهارچوبی باید کار کنند تا آثارشان در جامعه نتیجه داشته باشد.
وی اضافه کرد: بسیاری از آثاری که به دست ما رسیده بود با موضوع جشنواره ارتباط چندانی نداشت و برای برطرف کردن این موضوع در سالهای آینده باید به نکاتی که گفته شد بیشتر توجه شود.
این روزنامهنگار منابع محدود در خصوص تحقیق در حوزه ایثار را برای خبرنگاران یکی دیگر از مشکلات دانست و تشریح کرد: نباید فراموش کنیم که هزینه مالی برای پرداختن به موضوع ایثار بسیار بالاست و به همین خاطر روزنامهنگاران کمتر به آن توجه میکنند؛ مگر آنکه مطلب سفارشی باشد. اگر مسئولان برگزاری این جایزه بتوانند پایگاهاطلاع رسانی داشته باشند و در آن اطلاع، تحلیلها و منابع را معرفی کنند مسلما کار برای شرکتکنندگان در این جایزه آسانتر خواهد شد و همین موضوع به بالا رفتن سطح جایزه کمک میکند.
شایان ذکر است نخستین جایزه ایثار و رسانه با شعار «ایثار آگاهانه، رسانه ارزش آفرین و جامعه رشد یافته» 26 بهمن ماه ساعت 8:30 صبح در تالار وحدت برگزار میشود.
انتهای پیام/