مخالفت اهالی حکیمیه با راه اندازی مجتمع بهاران در این منطقه
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید محسن حمزه پور،دبیر محله حکیمیه با بیان اینکه تجمع روز گذشته یک برنامه تشکیلاتی نبود، اظهار کرد: جمعی از اهالی که تعدادشان به حدود 200 تن میرسید، صبح روز گذشته (شنبه) مقابل مسجد الزهرا تجمع کردند و وسیله نقلیه نیز تدارک دیده بودند که عازم خیابان بهشت شوند و مقابل ساختمان شهرداری و شورای شهر تجمع کنند. شخصا سعی کردم آنها را قانع کنم به جای تجمع در مرکز شهر، به ساختمان شهرداری منطقه چهار بروند.
وی افزود: تجمع کنندگان از ساعت 9:30 صبح در حیاط ساختمان شهرداری منطقه چهار حضور داشتند اما شهردار منطقه بنا به دلایلی حاضر به حضور در محوطه نبود. در نهایت اهالی ساعت 14:30 پذیرفتند که در سالن اجتماعات حضور یابند و در آنجا معاون اجتماعی شهردار منطقه و یک کارشناس توضیحاتی درباره این مرکز ارائه و سعی کردند مردم را توجیه کنند. در نهایت شهردار منطقه نیز توضیحاتی ارائه کرد که مورد قبول واقع نشد و شهردار منطقه چهار وعده داد جلسهای با حجت الاسلام امرودی، معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در یکی از مساجد تدارک ببیند تا اهالی درباره اعتراض خود با وی گفت و گو کنند.
حمزه پور خاطرنشان کرد: البته شهردار منطقه اصرار داشت که تعدادی از معترضان به عنوان نماینده سایر افراد در این جلسه حاضر شوند اما تجمع کنندگان تاکید داشتند که هر یک به نمایندگی از اهالی یکی از کوچههای محله آمدهاند و امکان کاهش تعداد آنها وجود ندارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مسولان شهرداری تاکید دارند مرکز اتحاد کمپ یا مددسرا نبوده و یک مرکز کارآفرینی و مهارت آموزی است، اما به هر حال افراد آسیب دیده و خانوادههای آنها قرار است به این مرکز رفت و آمد کنند، تصریح کرد: طی شش ماه گذشته برای جلوگیری از راه اندازی این مرکز در حکیمیه مکاتباتی با شهردار منطقه، رییس شورای شهر تهران با رونوشت برای شهردار تهران انجام دادیم.
دبیر محله حکیمیه با اشاره به برگزاری جلسه مشترکی با عدهای از نمایندگان مجلس در این رابطه، اظهار کرد: در این جلسه نمایندگانی از مناطق، 4، 14 و 17 حضور داشتند و مخالفتها با راه اندازی مرکز بهاران در این منطقه اعلام شد. پس از آن مقرر شد نمایندگان کمیتهای برای پیگیری موضوع تشکیل دهند که فعلا خبری از نتایج بررسی این کمیته در دست نیست.
حمزه پور با اشاره به اینکه تاکنون دو جلسه نیز توسط شهرداری منطقه برای ائمه جماعات در مساجد محله برگزار شده است، اظهار کرد: در این جلسات هوشیار پارسیان، مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی به نمایندگی از شهرداری تهران توضیحاتی ارائه کرد اما ائمه جماعات نیز قانع نشدند.
وی ابراز عقیده کرد چنین مراکزی باید در نقاط کم جمعیت تهران ایجاد شود و افزود: محله حکیمیه یکصد هزار نفر جمعیت دارد در حالی که مکانهای دیگری همچون « ترکمنده سرخه حصار» وجود دارد که تعداد خانوار اندکی ساکن آن هستند و برای اجرای این طرح مناسب تر به نظر می رسند.
دبیر محله حکیمیه گلایه مندی اهالی محله از تصمیمات شهرداری را مسبوق به سابقه دانست و گفت: پیش از این هم مرکز خرید و فروش خودرو اینجا راه اندازی شد که مشکلات زیادی به همراه داشت و زمان زیادی صرف جمع آوری این مرکز شد. با این حال هنوز هم دلال ها در بدو ورود به محله حکیمیه حضور دارند و تبعات استقرار این مرکز در محله طی سالهای گذشته هنوز مهار نشده است.
وی با بیان اینکه یکی از مراکز فروش دام نیز در حکیمیه قرار دارد، اظهار کرد: اهالی حکیمیه با وجود این تصمیمات مشکل ساز، انتظار ندارند مرکز بهاران هم در این محله جانمایی شود.
انتهای پیام/