خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی - آنا

خواص تغذیه‌ای «سمنو» را بشناسید

دوشنبه 30 اسفند 1395 - 13:23
سمنو

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی عنوان کرد: سمنو منبع ویتامین E، کربوهیدارت‌ها، املاح و انرژی است که مصرف به اندازه و اندک آن به تمام افراد توصیه می‌شود.

دکتر کوروش جعفریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره خواص سمنو، گفت: گندم، ماده اولیه سمنو است، بنابراین می‌توان گفت سمنو منبع غنی از ویتامین E است.

وی افزود: هم‌چنین سمنو منبع مناسبی از کربوهیدارت‌هاست به همین دلیل به افراد دیاتی توصیه می‌شود به مقدار متعادل از این ماده غذایی استفاده کنند، زیرا مصرف بیش از حد موجب افزایش قند خون می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی یادآور شد: افرادی که دچار چاقی و اضافه هستند نیز باید برای پیشگیری از افزایش وزن سمنو را به مقدار اندک مصرف کنند.

جعفریان خاطرنشان کرد: سمنو منبع غنی املاح از جمله پتاسیم، سدیم، کلسیم و منیزیم است اما به این دلیل نمی‌توان گفت سمنو دارای ارزش غذایی بالایی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: به تمام افراد توصیه می‌شود سمنو را به مقدار اندک مصرف کنند زیرا دارای مقدار زیادی انرژی است که دریافت مقدار زیاد آن می‌تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.

جعفریان هم‌چنین عنوان کرد: اگر سمنو در حرارت بیش از حد پخته شود خواص خود را از دست می‌دهد بنابراین به افراد توصیه می‌شود هنگام تهیه و پخت سمنو شعله آتش را افزایش ندهند.

نظرات (0 عدد)
  1. 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. 2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
  3. 3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.