خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی - آنا

متخصص آسیب‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد:

بعد از صرف شیرینی و آجیل مسواک بزنید

یکشنبه 6 فروردین 1396 - 03:33
شیرینی

یک متخصص آسیب‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مصرف شیرینی و آجیل احتمال بروز پوسیدگی دندان را افزایش می‌دهد به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود پس از مصرف این مواد دندان‌هایشان را مسواک بزنند.

دکتر نصرت‌الله عشقیار در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه در ایام نوروز به دلیل افزایش مصرف شیرینی و تنقلات احتمال پوسیدگی دندان افزایش می‌یابد، گفت: اثرات مخرب شیرینی روی دندان بسیار بیشتر از آجیل است به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود بعد از مصرف شیرینی حتما دندان‌های خود را با مسواک شست‌و‌شو دهند.

وی افزود: افراد باید در ایام نوروز تناوب مصرف شیرینی و آجیل را کاهش دهند و حتما روزانه 2 بار دندان و سطح زبان خود شست‌و‌شو دهند و در نهایت از نخ دندان استفاده کنند.

این متخصص آسیب‌های دهان، فک و صورت در ادامه یادآور شد: به افراد توصیه می‌شود در صورت دسترسی نداشتن به مسواک برای شست‌و‌شوی دندان‌ها از آب نمک استفاده کنند.

عشقیار خاطرنشان کرد: مصرف شیرنی و آجیل به مقدار زیاد و در فواصل زمانی کوتاه دندان‌های سالم را نیز دچار پوسیدگی می‌کند، بنابراین تمام افراد باید مراقب سلامت دندان‌هایشان باشند.

کد خبر: 202160
0 0
نظرات (0 عدد)
  1. 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. 2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
  3. 3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.