دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 تير 1395 - 17:00
معاون نظارت‌ و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان خبر داد:

افزایش شمار معلمان در طرح ملی شهاب/ لزوم آشنایی مدرسان با جزئیات برنامه

معاون نظارت‌ وبرنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم ارائه آموزش‌های دقیق به مدرسان برنامه ملی «شهاب»، گفت: استنباط صحیح معلم از رسالت و اهداف برنامه ‌ملی‌شهاب، مهمترین شرط موفقیت آن است.
کد خبر : 100171

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامعلی منتظر در نشست هماهنگی مدرسان کشوری «دوره آموزشی مدرسان استانی برنامه ملی‌ شهاب» که در وزارت آموزش‌ و پرورش برگزار شد، «شهاب» را برنامه‌ای ملی نامید و افزود: برنامه ملی‌ شهاب، برنامه‌ای معلم‌ محور و مدرسه‌مدار است.


معاون نظارت‌ و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به گسترش برنامه ملی‌ شهاب برای امسال، گفت: در سال 94-1393 تعداد 2500 مدرسه در سطح کشور جامعه هدف این برنامه قرار گرفتند که در سال تحصیلی 95-1394 این تعداد به 5200 مدرسه افزایش یافت و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سال تحصیلی آینده برنامه ملی‌ شهاب در 22 هزار مدرسه در سراسر کشور اجرایی می‌شود.


وی افزود: برنامه‌ریزی‌های صورت‌پذیرفته چنان است که برنامه ملی‌ شهاب روند رو به گستردگی خود را حفظ کند و هر ساله تعداد مدارس بیشتری میزبان این برنامه باشند. به طوری که در افق 1404 این برنامه در تمامی پایه‌های دوازده‌گانه آموزش‌ عمومی و در 720 منطقه آموزشی کشور اجرایی شده باشد.


معاون نظارت‌ و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: به تبع رشد و گسترده‌تر شدن برنامه ملی‌ شهاب، طبعا تعداد معلمان نیز افزایش می‌یابد. به عنوان نمونه در سال تحصیلی 95-1394 حدود 14 هزار معلم در برنامه ملی‌ شهاب حضور داشتند که تعداد این معلمان در سال تحصیلی آینده به 38 هزار نفر افزایش خواهد یافت.


منتظر یادآور شد: با توجه به اینکه نقش اصلی در برنامه ملی‌ شهاب بر عهده معلم است، آموزش و توجیه خود معلمان از ضروریات موفقیت این برنامه است. تا زمانی که معلم به خوبی با ابعاد و رویکردهای این برنامه آشنا نباشد و نسبت به اهداف تعیین‌ شده در برنامه تصویر روشنی نداشته باشد، نه تنها نمی‌تواند نقش مهم خود را به خوبی ایفا کند، بلکه ممکن است به دلیل استنباط نادرست، ناخواسته از مسیر اصلی منحرف شود.


معاون نظارت‌ و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: با همکاری وزارت آموزش‌ و پرورش از سال جاری، دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان با جزئیات، اهداف و رویکردهای برنامه ملی‌ شهاب در قالب ارائه دروس تخصصی در دانشگاه آشنا می‌شوند. به این ترتیب در سال‌های آینده، دانش‌آموختگان این دانشگاه تصویر واضح و روشنی از «شهاب» خواهند داشت.


وی در بخش دیگری با بیان اینکه برنامه ملی‌ شهاب، برنامه مشترک وزارت آموزش‌ و پرورش و بنیاد ملی نخبگان است، تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان این برنامه را متعلق به آموزش‌ و پرورش می‌داند و نقش خود را به عنوان نهادی تسهیل گر و حامی این برنامه، تعریف کرده است. بنابراین برنامه ملی‌شهاب نه تنها برنامه اضافه‌ شده‌ای به آموزش‌ و پروش نیست، بلکه در راستای رسالت ذاتی و اصیل این سازمان است.


معاون نظارت‌ و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان در پایان با اشاره به پویایی برنامه ملی‌ شهاب، خاطرنشان کرد: بنیاد ملی نخبگان از هر گونه فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی با محوریت «شهاب» حمایت می‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته