فروشگاه رفاه در غیاب سهامداران اصلی چگونه اداره میشود؟/ هنرمند میلیاردی سرپوش شکستهای مالی و مدیریتی فروشگاه رفاه
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، برابر گزارشهای مالی موجود در سایت کدال (صفحه ۵ صورتهای مالی و در ترازنامه و گزارش حسابرس قانونی مربوط به پایان سال مالی منتهی به ۳۰مهرماه ۱۳۹۸) میزان بدهی این شرکت در آن تاریخ بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است که براساس تخمین کارشناسان این عدد در مردادماه ۹۹، یعنی پس از گذشت قریب به یک سال حدوداً بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان ارزیابی میشود.
در حقیقت این میزان بدهی مربوط به طلب تأمینکنندگان و شرکتهای تولیدی طرف قرارداد فروشگاه رفاه است که در این وضعیت اقتصادی نابسامان به دلیل دریافت نکردن مطالبات خود از فروشگاه، بعضاً دچار مشکلات عدیدهای شدهاند.
با بررسی مشکلات ایجاد شده برای تأمینکنندگان محصولات فروشگاه رفاه میتوان دریافت که قلب این بنگاه اقتصادی، یعنی واحد بازرگانی، عملاً بلاصاحب است و افراد و مدیرانی جدیدالورود در واحد بازرگانی، با طلب کردن اعداد و ارقامی عجیب و غریب و غیرقانونی، تولیدکنندگان را دچار درد مضاعف کردهاند.
این در حالی است که متأسفانه فروشگاه رفاه که عنوان بزرگترین بنگاه اقتصادی خردهفروشی ایران را یدک میکشد، بهتازگی کرسی خود در انتخابات اتحادیه فروشگاههای زنجیرهای کشور را از دست داد و رسول محمدی، مدیرعامل این شرکت نتوانست رأی اعتماد اعضای این اتحادیه و صنعت خردهفروشی را کسب کند و در بین پنج نفر اصلی اتحادیه جای نگرفت و شکستی بسیار بزرگ را برای رفاه رقم زد.
پول طلبکاران رفاه در جیب هنرمند میلیاردی!
فروشگاه رفاه برای اولین بار در این اتحادیه فاقد کرسی شد و تیم ناکارآمد مدیریتی فروشگاه بلافاصله برای جبران این شکست دست به دامان سلبریتی معروف آقای م.م شده و بازی جدیدی را به نام کمک به نیازمندان و به کام خود به راه انداختهاند.
بنا بر اخبار رسیده تیم مدیریتی فروشگاه رفاه در قدم اول رقمی معادل ۲۵ میلیارد تومان جهت همراه شدن هنرمند مذکور در یک شوی خیریه هزینه کرده اند! با بررسی کوتاهی، میتوان دریافت که متأسفانه این حرکت یک شو تبلیغاتی بیش نیست و به نوعی فریب افکار عمومی است.
سؤال اصلی اینجاست شرکتی که عملاً بیش از ۳ هزار میلیارد تومان بدهی دارد و قانوناً و منطقاً باید اولویت اول آن پرداخت پول تولیدکنندگان و تأمینکنندگان محصولات باشد و در سال «جهش تولید» که باید به تولیدکنندگان کمک کرد تا پول خودشان را راحتتر دریافت کنند، چرا به سمت حرکات پوپولیستی رفته و پول بیتالمال را صرف هزینههای هنگفت تبلیغاتی کرده و حیف و میل کرده و هر شب روی آنتن زنده صداوسیما حضور دارد؟
جا دارد نهادهای نظارتی به این موضوعها ورود کرده و مدیرعامل و تیم فعلی مدیریت این شرکت نیز باید پاسخگو باشند!
سهامداران بزرگترین شرکت خردهفروشی کشور در زندان!/ مدیریت شرکت به چه کسی پاسخگوست؟
نکته جالب این است که تمام اتفاقات فوق در حالی رخ داده که هماکنون سهامداران اصلی این شرکت، علی صرافان و امیرحسین ابوترابیان بهدلیل تخلفات ارزی و... در زندان به سر میبرند و عملاً «رفاه» بدون صاحب مانده است و تیم مدیریت فعلی «رفاه» به کسی پاسخگو نیست!
لازم به ذکر است که برادرانِ صرافان و برادرانِ ابوترابیان، پس از در اختیار گرفتن شبههانگیز بودن سهام رفاه و عدم پرداخت پول سهام به بانکها، سراغ خرید سهام کشت و صنعت دشت مغان رفتند که پس از یک سال بهدلیل فقدان اهلیت لازم، از کشت و صنعت دشت مغان خلع ید شدند.
نکته کلیدی این است که فردی که در پرونده کشت و صنعت دشت مغان اهلیت آن تأیید نشده و جزو بزرگترین بدهکاران بانکی کشور بوده و دارای پروندههای متعددی در موضوع تخلفات ارزی است، چطور صلاحیت سهامداری بزرگترین بنگاه اقتصادی صنعت خردهفروشی ایران را دارد که مستقیماً با امنیت غذایی مردم ایران مرتبط است؟
انتهای پیام/پ