دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور:

سلامت و امنیت غذایی باید در اولویت دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد

سلامت و امنیت غذایی باید در اولویت دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد
دومین نشست ۳۸ دبیرخانه سلامت دستگاه‌های اجرایی با حضور معاون رییس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مسئولین دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
کد خبر : 912658

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمداسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در این نشست ضمن تسلیت به مناسبت شهادت سید ابراهیم رئیسی، حسین امیر عبداللهیان و هیات همراه در سانحه هوایی عنوان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب  فرمودند امور مربوط به سلامت مردم با جدیت بیشتر از گذشته پیگیری خواهد شد و هیچ خللی در امور مردم و کشور صورت نمی پذیرد و بر همین اساس، موضوع سلامت غذا که مهم ترین موضوع دولت مردمی می باشد در اولویت برنامه های این دبیرخانه قرار دارد.

وی اظهار داشت: تمامی دستگاه ها باید با همدلی و همفکری،  سلامت غذا را از مزرعه تا سفره در برنامه های خود قرار داده و پیشنهادات و برنامه های خود را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال نمایند.

در ادامه این نشست، مهدی اسلام پناه، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با ابراز تاثر عمیق از شهادت آیت‌الله رییسی، تصریح کرد: راه خادم الرضا و رئیس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رئیسی را در انجام وظایف محوله بدون هیچ خللی دنبال خواهیم کرد.

زهرا عبداللهی، رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذا و تغذیه و تهدیدکننده های محیطی سلامت و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی، اظهار داشت: ایشان تنها رئیس جمهوری بود که در مدت یکسال دو جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل دادند.

وی گفت: آیت الله رئیسی موضوع امنیت غذایی و تامین غذای سالم و با کیفیت و ارزان را مورد تاکید قرار می دادند و طی رهنمودهای دفتر وی  که بعد از هفدهمین جلسه شورای عالی ابلاغ شد از همه سازمان ها و دستگاه ها خواسته شد اولویت برنامه هایشان در خصوص امنیت غذا و تغذیه را ارائه دهند و ماموریت دبیرخانه شورا در این خصوص اخذ و هماهنگی برنامه ها و الزامات در خصوص امنیت غذایی از دستگاه ها است تا مردم، دسترسی به غذای سالم، ارزان و کافی داشته باشند.

وی تاکید کرد: برای هدفمندی بیشتر جلسات، در هر جلسه ای یک یا دو دستگاه برنامه های اولویت دار دستگاه متبوع را در سال جاری اعلام کنند که علاوه بر اینکه سازمان های همکار در جریان قرار می گیرند دبیرخانه شورای عالی نیز حمایت ها و پیگیری های لازم را در خصوص اینکه دستگاه ها حداقل الزامات را داشته باشند انجام دهند.

در ادامه زهرا پیراوی ونک، مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن اعلام موفقیت جمهوری اسلامی ایران برای عضویت در اپک و آیلک، آن را موفقیت بسیار بزرگی عنوان کرد که بعد از سه دهه برای سازمان ملی استاندارد رقم خورده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته