دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسم دانشجویان نوورود دانشگاه هنر:

پیگیر خروج هنر از مظلومیت خواهم بود

پیگیر خروج هنر از مظلومیت خواهم بود
معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسم دانشجویان نوورود دانشگاه هنر با تاکید بر نقش اثرگذار هنر در جامعه، گفت: به سهم خود پیگیر خروج هنر از مظلومیت خواهم بود.
کد خبر : 876543

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مراسم استقبال از دانشجویان نوورود دانشگاه هنر، در سال جدید تحصیلی، عصر روز گذشته تالار فارابی دانشگاه با حضور سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور، محمدرضا حسنایی، رئیس دانشگاه، رجبعلی حیدرزاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر، محمدعلی روزبهانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور بیش از ۵۰۰ دانشجوی نوورود برگزار شد.

حسینی ضمن تشکر از دعوت در این مراسم، با اشاره به سابقه خویش در وزارت فرهنگ و ارشاد به عنوان وزیر در دولت دهم، گفت: با معاون پارلمانی رئیس جمهور در این مراسم با اشاره به نقش هنر در جامعه گفت: هنر می‌تواند انسان‌ها را به فکر و تامل وادارد. ساخت یک فیلم، انتشار یک عکس، خلق یک اثر هنری به مراتب قدرت تاثیرگذاری و اثربخشی بیشتری نسبت به ارائه گزارش و سخنرانی و ... دارد. مثال واقعی آن هم تاثیر فیلم‌ها و مستند‌هایی است که دیروز در مورد جنایات داعش و امروز در مورد مظلومیت مردم غزه و فلسطین خلق و منتشر می‌شود.

وی همچنین از دانشجویان خواست که قدر جوانی خود را بدانند و همواره زندگینامه بزرگان و هنرمندان را مطالعه کنند. وی با اشاره به فرهنگ غنی ایران گفت: ایران سرزمین هنر است و هنرمند نکته سنج است همانگونه که شعراء و بزرگان ادبیات ما همواره در آثار خود به آن توجه ویژه‌ای داشتند. دکتر حسینی با خواندن ابیاتی از مولانا، حافظ و سعدی، به سخنان خود پایان داد.

شعار «یک دانشگاه یک خانواده» را سرلوحه قرار می‌دهیم

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر نیز در این مراسم، ضمن خیرمقدم و تبریک به دانشجویان نوورود و با ابراز خرسندی از حضور در جمع پرانرژی دانشجویان و تشکر از حضور میهمانان حاضر در مراسم گفت: عرض کوتاهی دارم و آن این است که: «امسال قرار است با حال بهتری سال تحصیلی را آغاز کنیم، همانطور که طبق رسوم فرهنگی و دینی آغاز سال نو را با دعای یا مقلب القلوب آغاز می‌کنیم ضمن به یاد داشتن این دعا، شعار «یک دانشگاه یک خانواده» را سرلوحه‌ی آغازمان قرار می‌دهیم.»

روزبهانی ضمن تشکر ویژه از حضور دکتر حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در این مراسم گفت: از طرف دانشجویان و خانواده‌ی دانشگاه هنر می‌گویم: «هنر مظلوم است و از شما که روزی وزیر فرهنگ و ارشاد و عضو هیات امنای این دانشگاه بودید درخواست دارم که نگاه ویژه‌ای در بحث منابع و امکانات این دانشگاه داشته باشید و ما را برای آینده‌ای روشن امیدوار کنید. جامعه باید قدر این جوانان را بداند.»

دانشگاه هنر با ارتباطات بین‌المللی دانشجویان و اساتید خود را معرفی می‌کند

در ادامه مراسم حسنایی، رئیس دانشگاه هنر، ضمن تشکر از حضور مدعوین و حاضرین در مراسم، خطاب به دانشجویان گفت: به بزرگترین دانشگاه هنری کشور خوش آمدید. حضور شما در این دانشگاه مسئولیت و وظیفه‌ی مسئولین دانشگاه را سنگین‌تر می‌کند، چرا که شما از بهترین و برترین دانشجو‌های هنری کشور هستید که در این دانشگاه پذیرفته شده اید و ما موظفیم شما دانشجویان امروز را به عنوان بهترین فارغ التحصیلان و هنرمندان به جامعه تحویل دهیم. تا آنجا که برایمان مقدور بوده سعی داشتیم بهترین اساتید و بهترین امکانات آموزشی و کارگاهی را برای شما عزیزان فراهم آوریم. خواسته‌های شما به حق و منطقی است، حضور دکتر حسینی در این جلسه می‌تواند موجب اتفاق‌های خوب در جذب منابع و بودجه برای دانشگاه باشد.

رئیس دانشگاه هنر در ادامه گفت: وجود مسائلی در بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله خوابگاه و رستوران و کارگاه‌ها و... تنها مشکل دانشجو نیست و قطعا مشکل مسئولان دانشگاه و من به عنوان رئیس دانشگاه هنر هم محسوب می‌شود.

حسنایی همچنین با اشاره به ورود خود به دانشگاه هنر در سال ۱۳۶۸ به عنوان دانشجو گفت: مطمئن باشید که در آینده‌ای نه چندان دور، بسیاری از اساتید این دانشگاه از جمع شما و یکی از شما رئیس این دانشگاه خواهد بود. آنچه مهم است نوع نگاه شما است. دانشگاه هنر امروز با ایجاد ارتباطاتی در سطح بین الملل در حال معرفی دانشجویان و اساتید خود است و گسترش و ارتقاء این سطح بر عهده‌ی شما است. قطعا از بین این جمع کسانی خواهند بود که هنر منطقه را متحول خواهند کرد. امیدواریم بتوانیم به عنوان مسئولین این دانشگاه نقشی در موفقیت شما عزیزان داشته باشیم.

تقویت رابطه با خداوند موجب آرامش و موفقیتتان خواهد شد

حیدرزاده، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر، به عنوان آخرین سخنران این مراسم هم ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان نوورود گفت: آنچه موجب رشد و تعالی انسان می‌شود تفکر است و همین تفکر اگر منفی باشد می‌تواند تمام قدرت و توان انسان را از بین ببرد. برای غلبه بر مسایل و مشکلات سعی و تلاش داشته باشید و از آغاز به پایان مسیرتان بیاندیشید تا در انتهای مسیر به جایی برسید که ارزش داشته باشد.

وی درخصوص تأثیرات تقویت رابطه انسان با خداوند و ارتباط با دوستان در دوران دانشجویی، گفت: رابطه‌ی خود را با خدای خویش تقویت کنید. تقویت این رابطه موجب آرامش و موفقیتتان خواهد شد. مراقب دوستانی که در این مسیر انتخاب می‌کنید باشید. دوست خوب ویژگی‌هایی دارد. یک دوست خوب باید صادق باشد، قابل اعتماد باشد، وفادار باشد، شئون دوستی را رعایت کند و شنونده‌ی خوبی باشد»

او در پایان سخنان خود از دانشجویان برای فعالیت در فضا‌های فرهنگی دعوت کرد و گفت: در فضا‌های فرهنگی دانشگاه حضور داشته باشید تا زمینه‌ای برای رشد و آگاهی بیشترتان برای حضور در جامعه باشد. امیدوارم سال‌های تحصیل در این دانشگاه، سال‌های خوبی برایتان باشد.

مراسم با اجرای دو گروه هنری موسیقی و یک مسابقه فرهنگی پایان یافت.

گفتنی است در فضای جانبی این مراسم، غرفه‌هایی توسط انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و دیگر گروه‌های دانشگاه در محوطه باز دانشکده هنر‌های کاربردی برپا شد، که مورد استقبال چشمگیر دانشجویان نوورود قرار گرفت.

در این نمایشگاه هر گروه ضمن معرفی خلاقانه فعالیت ها، با اهداء هدایایی به دانشجویان و ثبت تصاویر یادگاری یک روز خاطره انگیز را برای دانشجویان نوورود رقم زدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته