مدیریت پسماندهای عمرانی با سامانه هوشمند ساخت داخل ممکن شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی مرتضوی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان، هدف اصلی این مجموعه را ارتقای بهرهوری در حیطه مدیریت پسماند عنوان کرد و گفت: این مجموعه دانشبنیان طرح عظیم مدیریت پسماند به صورت کاملاً مکانیزه را با استفاده از روشهای بهبود فرآیند و ابزارهای مناسب، بهخصوص نرمافزارهای کاربردی و استاندارد با دید مدیریت برنامهریزی منابع سازمان (ERP) در دستور کار خود قرار داد.
این فعال حوزه فناوری به سیستم مدیریت هوشمند پسماندهای عمرانی و ساختمانی به عنوان یکی از محصولات دانشبنیان این مجموعه اشاره و درباره اهمیت آن بیان کرد: فعالیتهای ساختمانی و عمرانی در هر جامعه امری اجتنابناپذیر بوده و میزان آن رابطه مستقیم با وضعیت اقتصادی و اجتماعی آن جامعه دارد. مدیریت پسماندهای ناشی از تخریب، ساختوساز ساختمانی و عمرانی، به دلیل حجم بالای تولید و پتانسیل آلایندگی، جزو لاینفک مدیریت پسماند شهری است.
وی ادامه داد: این مجموعه دانشبنیان براساس استانداردها و نیازهای ارائه شده اقدام به اجرایی نمودن فرآیندهای مدیریت پسماندهای ساختمانی و عمرانی به صورت مکانیزه و هوشمند کرده است.
مرتضوی، درباره ویژگیهای این محصول دانشبنیان که آن را از نمونههای داخلی و خارجی متمایز میکند، عنوان کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از پیمانکاران و خودروها، کنترل و هدایت سیستم با نگرشهای مختلف، ولی در عین حفظ یکپارچگی، کنترل و نظارت آسان مأموران گشت و کنترل، امکان تعیین خاتمه فرآیند پسماند و تأیید صحت عملیات و صدور برگه صحت عملیات، مدیریت دسترسی، پشتیبانی و ذخیرهسازی دادهها برای مدت زمان طولانی و جلوگیری از تخلفات در هر مرحله از عملیات خاکبرداری، حمل و تخلیه پسماندها تنها بخشی از مزایا و ویژگیهای این محصول دانشبنیان است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان ادامه داد: بهای خدمات نظارت بر هر متر مکعب پسماند ساختمانی، بهای خدمات صدور، تمدید و المثنی عضویت خودروهای حفار و غیر حفار، محاسبه هوشمند بهای سایر خدمات بهای خدمات تنها بخش کوچکی از امکانات سیستم مدیریت هوشمند پسماندهای عمرانی و ساختمانی به شمار میرود.
انتهای پیام/