دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آبان 1394 - 13:20

ابوترابی‌فرد: نبود بیماری روانی در میان اسرای ایرانی در زندان‌های رژیم بعثی باعث تعجب کارشناسان صلیب سرخ شده بود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر جایگاه و نقش نهاد خانواده در سلامت جامعه گفت: در نظام اسلامی نهاد خانواده بالاترین و ارزشمندترین سرمایه محسوب می‌شود و در جهان غرب به دلیل نابودی نهاد خانواده جامعه در حال فروپاشی است.
کد خبر : 47863

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از خانه ملت، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد صبح امروز -پنج‌شنبه 14 آبان ماه- در اولین کنگره ملی مشاوره، خانواده و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر جامعه که در مجتمع ولایت کمیته امداد امام خمینی(ره) تهران برگزار شد، اظهار کرد: برخی قرآن پژوهان می‌گویند قرآن توصیف انسان و پیامبر است و انسان براساس برنامه قرآنی خلق شده و با توجه به نحوه آفرینش او برایش برنامه تعریف شده است. دغدغه دین و دنیای ما باید نهاد خانواده باشد و اگر جامعه‌ای دارای نهاد خانواده سالم باشد به طور قطع استحکام می‌یابد و در غیر این صورت فرو می‌ریزد.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از علل فروپاشی فرهنگی و اخلاقی نظام غرب فروپاشی نظام خانواده است، اما در نظام اسلامی نهاد خانواده بالاترین سرمایه محسوب می‌شود که در سایه آموزه‌های دینی حفظ می‌شود.


وی با بیان اینکه «نظام خانواده نقطه مقابل شهوت‌رانی بی‌بندو باری و بی‌اخلاقی است»، اضافه کرد: نظام خانواده یعنی روابط انسانی سالم زن و مرد و علاقه‌مندی دینی میان آنها و نظام خانواده براین اساس استوار است.


ابوترابی‌فرد با تأکید بر اینکه «غرب اراده کرده است که اخلاق را فرو بریزد و دین و شالوده بشری را زیر پا بگذارد»، یادآورشد: رسالت روانشناسی کشور آن است که مقوله نهاد خانواده را استحکام ببخشد و اول خود را از نظر دینی، علمی و آموزه‌های اخلاقی توانمند سازد. روانشناسی مبین ذات اقدس حق است که مخاطب خود را خوب می‌شناسد و برای مخاطب خود برنامه‌ریزی دقیقی دارد.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: در سایه سلوک، برنامه‌های معنوی انسان به کمال، آرامش مطلوب و انسانیت خود می‌رسد و قابلیت انطباق با شرایط مختلف را به دست می‌آورد، یعنی در هر شرایطی تمام تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند، این انسان تربیت شده برنامه الهی است.


وی در ادامه با طرح این سؤال که «چرا در زندان‌های آمریکا و اروپا با وجود بهترین امکانات و برخورداری روانشناسان و پزشکان مجرب اما ناهنجاری‌های روانی و خودکشی بسیار دیده می‌شود»، تأکید کرد: اسرای ایرانی در زندان‌های رژیم بعثی صدام بیماری روانی وجود نداشت و این موضوع باعث تعجب کارشناسان صلیب سرخ شده بود.


ابوترابی‌فرد اظهار کرد: این دین، ایمان و اخلاق است که انسان را توانمند می‌کند و آنچه برای انسان آرامش به همراه می‌آورد، یاد خداست و یاد خدا، انسان را قدرتمند می‌کند. این آموزه‌ها هم در ادبیات غرب جایی ندارد.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: علم روانشناسی کشور، دین و علم را به هم گره زده است؛ یعنی آموزه‌های دینی دقیقا آموزه‌های علمی است و این دو را همراه هم می‌بینیم و البته به این دو مقوله با هم نگاه کرد.


وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم یک عنصر موفق برای توانمندسازی دیگران باشیم، اول باید خود را از نظر علمی، دینی و ایمانی توانمند کنیم، نمی‌شود با دیگران در حالی سخن گفت که اتکا به خدا وجود نداشته باشد و انسانی که خدا در زندگی او نقش نداشته باشد، نمی‌تواند زمینه توانمندسازی ما را فراهم کند.


وی ادامه داد: کسی که با ما سخن می‌گوید باید خدامحور باشد، باید نقش دین، خدا و اخلاق را در نقش خانواده برجسته کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته